Huoh. Kävin tossa hetki sitten pyöräilemässä. Tein oikein kunnon lenkin (28,6km). Tain no, lenkki ja lenkki, tietä pitkin vaan sinne ja takas: lähdin kotoota, käännyin mein tieltä Hajalan suuntaan ja poljin n.45min, kunnes pysähdyin bussipysäkille keskelle peltoa. Siinä ois voinu olla ja seistä töllöttää pidempäänkin, oli meinaa niin kaunista katottavaa: laaja keltainen rypsipelto, kirkas vaaleansininen taivas, vihreä metsä, muutamia pilvenhaituvia taivaalla ja aurinko paisto ihanasti. Hetken venyteltyäni ja juotuani lähdin polkemaan kotiin. Oli koomista polkea takas, kun tien laidassa oli kaks poikaa mopolla. Toinen pojista tuli just puskasta, tais olla biologiset velvotteet huutaneet kutsuaan. Toinen pojista oli jo mopon selässä ja yritti saada kulkupeliään käyntiin. Polki ja polki. Ei käynnistyny. Kun poljin ohi, oli tosi vähällä, etten huutanu sille: "Polje, polje, ei se muuten kulje!" Hillitsin kuitenkin itseni. Mutta kyllä nauratti.

On ollu kyllä hyvä päivä. Sain ton kauniin luonnon lisäks pieniä pilkahduksia Taivaan kodin ihanuudesta, kun kuuntelin TSOOLin In your veins-kipaletta luurit korvilla silmät kiinni. Kiitos siitäkin Petalle, jonka blogista ko biisin löysin.

Tuntuu tosi hyvältä nyt tuon pyörälenkin jälkeen. Ja kaiken kukkuraks mulla on huomenna vapaata, kun meen hummailee kummitustädin kaa. Juhlistetaan vähän etukäteen mun täysi-ikäistymistä. Tulee varmasti tosi hieno päivä siitäkin. Seura ainakin on ihan huippuluokkaa!

Vähän pelottaa kyllä lauantain saapuminen. Sitten oon virallisesti aikuinen. Ei se niin pelota. Mutta se, jos/kun kaverit vie mut Turun baareja kiertämään. Osaanko pitää tipattoman linjan? Jos en pidä tipatonta linjaa, miten osaan kontrolloida juomistani? Huoh. On tämäkin sitten hankalaa. Haluan kuitenkin jatkaa elämääni raittiina kuten tähänkin asti. En halua mokata tätäkin juttua. Voi Luoja, anna tälle pässille vähän järkeä ja ennen kaikkea luonteen lujuutta tässä tilanteessa!

Ehkäpä tää riittää tältä osin. Tässä vielä pilkahdus Kodista.

Trees are falling all around
Silence clouds are on the ground
Someone whispers in your ear
This is what you like to hear

I'm on your side
And I am also blue
Cause I am still a child
And I know that you are too

Pankakes spinning 'round the sun
Flat earth projects has begun
Catwalk on suburban trains
Summer is inside your veins

And I am on your side
And I am also blue
Cause I am still a child
And know that you are too
Yes I am on your side
And I am all so blue
And don't you feel inside, that I still believe in you
I still believe in You