Nyt on vaihteeksi väsynyt meno. Eilen oli pikkusiskon rippijuhlat. Jo oli bileet. Perjantai ja lauantai meni ruokaa laittaessa ja siivotessa. Sit sunnuntain oli varmaan joku sata vierasta. Ekana kirkon jälkeen tuli sukulaiset ja kauempana asuvat perheystävät yms. Oli ihan mukavaa nähdä kummeja, niin omia ku siskojenkin. Sit sukulaisten jälkeen tuli kyläläiset ja muut perheystävät. Pahin osuus oli ehdottomasti illalla, kun Kaisan molempien joukkueiden(salibandy ja jalkapallo) tytöt tuli meille. Talo siis täytty teineistä, jotka piti hirveetä meteliä. Ihan hullua. Ja rankkaa.Ja Kaisa sai paljon rahaa ja muita lahjoja. Että olis varmaan taloudellisesti kannattavaa päästä useemmin ripiltä...

Näin eilen myös mein nuorisopastorin, Sannan, viimisen kerran. Se lähtee Saksaan perjantaina noin neljäks vuodeks huolehtii saksansuomalaisten rippikoulutyöstä. Jotenki tosi haikeeta, en kyl tosin oo viel ees käsittäny kunnolla, etten tuu näkee sitä pitkään aikaan. Sanna tuli sit kans Kaisan rippijuhliin. Ja juteltiin tosi paljon. Se oli musta tosi hyvä. Etenki ku tällä kertaa ei jutusta tullu niin vakavaa tai teologista. On muutaman kerran tullu vaan juttua esim homoista tms, eikä se oo päättyny hyvin, koska ollaan niin eri mieltä. Sitä se teettää tää liberaali teologia. Olen ikäisekseni selvästikin liian konservatiivinen.

Tuntuu, että jää tän päivän setti lyhyeks, ei oikein keksi mtn syvällistä pohdintaa. Toivon vaan, että Kaisa päästää mut ja Maijan yläkoneelle pelaamaan Staraokea... Kyllä, meillä on halvat huvit!